CUMHURİYETİMİZİN 84. YIL DÖNÜMÜNDE ŞİRİNLERİN TOPLU ŞİİR GÖSTERİSİ

2 yorum




1/B sınıfının minik şirinleri ilk bayramı olan Cumhuriyet Bayramın'da çoşkulu bir şekilde şiirlerini sundular. Daha nice Cumhuriyet Bayramları gecirmeleri dileği ile .....

İstiklal Marşı ,Bayrağa Saygı Nasıl Olmalıdır?

0 yorum


Bu günkü konumuz İstiklal Marşı , Bayrağa neden saygı göstermeliyiz?Bu konu manevi olarak milletçe çok yoğun olduğumuz bir güne gelmesi nedeniyle daha da bir anlamlı oldu.Minik şirinlerime Bayrağa ve İstiklal Marşı`nın önemi ve neden saygı göstermemiz konusunda açıklama yaparak öğrencilerimi bilgilendirdim.Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı büyük bir gururla hep beraber söyledik.Afferim benim miniklerime!

Minik Şirinlerin Veli Toplantılarından Bir Görüntü

0 yorum


1/B Sınıfı 2. veli toplantısını 16.10.2007 tarihinde velilerimin çoğu katılarak gerçekleştirdik.Toplantıda öğrencilerimin ders durumları ve eğitim öğretim için ne gibi yaklaşımlar içinde bulunmaları gerektiği konusunda velilerime görüşlerimi bildirdim. Velilerim de bu konuda gerekli duyarlılığı göstereceklerini belirttiler. Veli toplantısına katılan bütün velilerime teşekkür ederim.

Bayram Anıları İle İlgili Sınıf İçi Sohbette Yaparmış Minik Şirinler

0 yorum

Ramazan Bayramı dönüşü herkes sınıfta bayramını nasıl geçirdikleri ile ilgili düşüncelerini anlatmaya başladı. Eee tabi ki biri anlatırda diğerleri durur mu? Böylelikle sınıfta bayram anılarını anlatma sohbeti başladı. Her bir öğrencim söz alarak bayramlarını nasıl geçirdikleri ile ilgili cümlelerini kurarak anlattılar. Öğrencilerim ve aileleriyle nice bayramlar geçirmeleri dileğiyle..

Miniklerin Bayram Tatili Heyecanı

0 yorum

Bugün okul yarım gündü.Sınıfta Zeynep ALTUĞ ve İpek GÜRBÜZ yoktu.İpek su çiçeği çıkardığı için gelemiyordu. Burdan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca çok iyi çalışıp sağlıkla okuluna geri dönmesini diliyorum.Bugün "t" harfiyle tanıştı benim küçük miniklerim.Verdiğim çalışma kağıtlarını inşallah iyi çalışıp bol enerjili bir şekilde okula geri dönerler. Hepsini bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık , mutluluk ve başarı dolu nice bayramlar geçirmelerini dilerim.Bütün velilerimin de bayramlarını kutlarım.

Sınıfımızdaki Şİrinlerden Görüntüler

0 yorum


Poz verme yarışına girdi benim miniklerim.

Hayatımızın İlk Sınavıyla Tanıştık

0 yorum

Bugün minik şirinler hayatlarındaki ilk sınavla tanıştılar. Tabiki onlar için hiçte kolay olmadı.Onlara sınav kurallarını anlatmak ve uygulatmak görevide benim için zordu.İlk olarak tahtaya tek tek kaldırıp söylediğim sözcükleri yazdırdım.Bir dersimiz böyle geçti. Daha sonraki dersimizde defterlerine yazdırarak devam ettik.Hayatta karşılaşacağınız sınavlarda hep başarılı olmanız dileğiyle...

Bugün "a" Harfini"aaa ABBAS" Tekerlemesiyle Öğrendik

0 yorum

Tekerlemeyi söylerken bütün öğrencilerimin hoşuna gitti.İş yazmaya gelince ilkin biraz zorlansalarda daha sonra başta ARCAN ilk bitirenlerden oldu. Tebrikler ARCAN...Ondan sonra diğer öğreciler de çorap söküğü gibi bitirme yarışına girdiler.Hız konusunda Bu gün beni SENA çok sevindirdi sana da teşekkürler SENA...Bitirme yarışı sonundaki ödül yıldız olunca DOĞA , öğretmenim yıldız atar mısınız? sözü ile yavaşça masama doğru yıldız sırası oluşma mı?Böylelikle bitirme ve güzel yapma yarışı başlamış oldu . Yıldızlar bir bir yazı defterlerine kondu.
Bu günkü dersin sonunda kulüp çalışmaları için listelerin verilmesi istendi.Tam 17 tane kulüp vardı. Tabi ki benim minik şirinlerim bu kavramlarla yeni tanıştıklrı için herkesi değişik kulüplere vermem gerekiyordu ki FATİH öğretmenim benim mesleğim ne olacak demesin mi?Elbette ki çok doğal bir soruydu soru şekli çok hoştu. Meslek hayatımda bir anı olarak bende kalacak. İlahi FATİH.. Sen çok yaşa.

Bugün "e"yi Öğreniyoruz

0 yorum

Gülceren'in bebeği işimize yaradı.Bebeğini uyutarak ninniler söyledi.Böylelikle sınıfça "e"sesini öğrendik.

Oyunla Ders Ne Güzelmiş...

2 yorum

Sınıfımız boya oldu. Hayat Bilgisi dersini bahçede yaptık. Konumuz "Oyunlar ve Kuralları"ydı.